Het NH-kerkje

Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen sluit Huub Mombers het dakpannenmuseum in april. De erfgoedvereniging is in samenspraak met de Dorpsraad, het soepenfestival en een aantal andere belangstellenden een paar maanden geleden besprekingen begonnen met de gemeente om te kijken via welke activiteiten het kerkje voor de Alemse bevolking een meerwaarde heeft. Bovengenoemde initiatiefnemers zijn inmiddels in onderhandeling met de gemeente over de voorwaarden van het gebruik van het kerkje. Zodra er meer bekend is zullen we jullie op de hoogte brengen.