Excursie Nationaal Monument Kamp Vught

Op 20 april j.l. heeft de Erfgoedvereniging Alem een bezoek gebracht aan het Nationaal Monument Kamp Vught. Onder begeleiding van een gids zijn we meegenomen over het terrein en meegenomen naar de sfeer en gebeurtenissen toen het kamp nog in bedrijf was. De gids gaf op een indrukwekkende wijze weer wat er  zich destijds in het kamp heeft afgespeeld, maar ook hoe de dagelijkse gang van zaken was. Een rondleiding die zeer de moeite waard is, mede omdat de verhalen verteld moeten blijven worden.