De Odradaschool op pad met de Erfgoedvereniging Alem

Op 18 april heeft de bovenbouw van de Odradaschool een rondleiding gehad door het dorp Alem. Deze stond in het teken van de Tweede Wereldoorlog. Het dorp heeft daar veel onder geleden en enkele sporen van die tijd zijn nog steeds zichtbaar. De leerlingen hebben vooraf enige informatie in de klas gekregen en daarna zijn ze op de fiets het dorp in gegaan om de sporen te bekijken. De leerlingen waren erg geïnteresseerd in de verhalen die verteld werden. Op deze manier zijn ze weer wat meer te weten gekomen over de geschiedenis van hun dorp.