Onze agenda

Op deze pagina vindt u de agenda van de erfgoedvereniging. Alle activiteiten, vergaderingen of tentoonstellingen kunt u hier terugvinden. Ook activiteiten die niet door ons worden georganiseerd, maar die mogelijk interessant zijn voor de leden nemen we op in onze agenda. Heeft u zelf een activiteit die u graag toegevoegd zou zien dan kunt u uw suggestie doorgeven via het onderstaande emailadres van de erfgoedvereniging.

1 tot 31 oktober

Maand van de geschiedenis

Door heel het land vinden allerlei activiteiten plaats. Het thema van dit jaar is ” Aan het werk”. Op internet zijn allerlei activiteiten te vinden.

Erfgoed-Fietstocht door Alem

Harry Brekelmans neemt jullie mee op een fietstocht door Alem. Er wordt stil gestaan bij plaatsen die historisch, cultureel of geografisch belangrijk zijn voor ons dorp. Zowel leden als niet leden zijn welkom. Graag opgeven via info@erfgoedverenigingalem.nl. Voor koffie wordt gezorgd. We vertrekken om 13.00 uur met de fiets vanaf landelijk museum ’t Schuurke, Sint Odradastraat 45A.

Op 14 december verzorgd EVA een lezing. Spreker, plaats en tijdstip volgen nog.